A céges csapatépítő rendezvények ma már nélkülözhetetlenek a modern vállalati kultúrában, hiszen nem csak a kollégák közötti kommunikáció és együttműködés javítására szolgálnak, hanem lehetőséget adnak arra is, hogy közösen éljenek át egyedi élményeket. Ha Ön is olyan lehetőséget keres, amely egyedi, szórakoztató és felejthetetlen, akkor a csapatépítő disznóvágás lehet a tökéletes választás, a Fenyőharaszt Kastélyszálló pedig különleges helyszínt biztosít ehhez a programhoz.
Hírek
A tepertő – más néven töpörtyű – és a belőle készített tepertőkrém a magyar gasztronómia elmaradhatatlan finomságai közé tartozik, és nem csak ízében, hanem a hagyományőrző disznóvágásokhoz kapcsolódó „szertartásokban” betöltött szerepében is különleges helyet foglal el. Cikkünkben bemutatjuk, honnan ered a tepertő, hogyan készül, és hogyan vált a disznóvágás egyik fénypontjává.
Napjainkban egyre többen fedezik fel azokat a különleges élményeket, amelyek életre szóló emlékeket nyújtanak. Ilyen egyedi élményt kínál a disznóvágás – csapatépítőként is –, amely nem csak a tradíciókkal ismerteti meg a résztvevőket, hanem egyúttal szórakoztató és kihívásokkal teli is.
A hagyományos disznóvágás egyik alapvető étele a hurka, amely nem csak hazánkban ismert és kedvelt – ismerkedjünk meg vele részletesebben!
A csapatépítés disznóvágással felejthetetlen élményt és ízletes fogásokat ígér, de ennél lényegesen többet is nyújt!
Egy vidéki disznóvágáson a legfontosabb termék a szalonna, minden más "csupán" a disznótor fogása – az alábbiakban a szalonnafajtákról lesz szó.