Disznóvágás, disznótor | Fenyőharaszt Kastélyszálló Disznóvágás, disznótor | Fenyőharaszt Kastélyszálló
Menü
  • Menü
  • Főoldal
  • Disznóvágás
    • Disznótor programja
    • Disznótor menüje
    • Disznóvágás története
    • Nóták
  • Árak és foglalás
    • A disznóvágás ára
    • Hétvégi disznóvágás
    • Hétköznapi disznóvágás
    • Ajándékutalvány
    • Egy névre szóló ital!
  • Disznóvágás időpontok
  • Céges
    • Disznóvágás, mint céges program!
    • A disznóvágás menüje
    • A disznóvágás programja
  • Blog
  • Vendégkönyv
  • A Kastélyról
    • Földszinti szobák
    • Szobák a mélyföldszinten
    • Tetőtéri szobák és apartmanok
    • Szolgáltatásaink
    • Kis csapatunk
  • Galéria
  • Kapcsolat
    • Elérhetőségeink
  • FOGLALÁS
Disznótor menüje
Disznótor menüje

Disznótor menüje

 Első nap

  • Vendégek érkezésére jóféle medvehagymás és sajtos pogácsával készülünk, majd fűszeres forralt borral, rumos teával és meleg teával melegíthetik át fázó testüket és lelküket a fáradt utazók.

Svédasztalos vacsora

  • Hideg előételek (lazactatár, tatár beefsteak, sajtválogatás asztalt gyümölcsökkel)
  • Fácán erőleves húsgombóccal
  • Tárkonnyal ízesített tejszínes-gombás vadragu leves
  • Cézársaláta
  • Kemencében sült, rozmaringos omlós bárány, vele sült héjas burgonyával és zöldségekkel
  • Kakukkfüves, roston sült borjúmáj szeletek lilahagyma lekvárral és túrós gancával 
  • Pirosra sült egész kacsa pecsenyéje, birsalmás párolt káposztával és jázmin rizzsel 
  • Borjúbécsi pankó bundában, fűszeres steak burgonyával  
  • Dijoni zöldséges nyúlragu, zsemlegombóccal
  • Mátrai bivalypörkölt sztrapacskával 
  • Házi vegyes savanyúság 
  • Somlói galuska, csokoládé öntettel
  • Pisztáciás tiramisu pohárkrém
  • Gyümölcs
Bivalypörkölt sztrapacskával
Kacsapecsenye
Kemencében sült bárány
Dijoni zöldséges nyúlragu

 

Második nap – A „Nagy” nap

  • Egész nap folyamatosan forró teával és fűszeres forralt borral melegíthetik magukat a kedves Vendégek, amely mellé az ebédig helyben sült, friss sajtos és kolbászos pogácsát kínálunk.

Disznótoros reggeli

 

  • Bőséges svédasztalos reggeli 7:30-10:00 óráig hagymás sült vérrel - a malac által biztosított korlátozott mennyiségben ;)

Disznótoros ebéd

  • Előétel gyanánt 11 órakor kemencében sült friss burgonyás kenyér fokhagymás tejföllel, sertés-, kacsa- és fűszeres zsírral, tepertőkrémmel, lilahagymával
  • Orja leves friss sertéshússal, tormával és zöldségekkel, cérnametélttel
  • Sült pecsenye, friss kenyérrel
  • Haraszti csülkös toros káposzta tejföllel
  • Rántott hús a friss karajból, petrezselymes burgonyával
  • Házi vegyes savanyúság
  • Húzott rétes

  • Almás pite 

Orjaleves
Sült pecsenye
Csülökpörkölt
Húzott rétes

 

 Egy kis gyakorlati jó tanács: a zsíros ételek fogyasztásakor nincs jobb gyógyír a gyomornak, egy jóféle házi pálinka felhörpintésénél! 🙂

 

Disznótoros vacsora

  • Korhelyleves
  • Kemencében sült hurka, kolbász, frissen sült töpörtyű lilahagymával, friss kenyérrel + minden, ami szem-szájnak ingere…
  • Rántott karfiol és gomba fokhagymás majonézzel és tartárral, kukoricás rizzsel
  • Burgonyanudli házi lekvárokkal és mákkal
  • Vaníliás madártej
  • + egy szezonális desszert (mákos guba, hájas, csöröge fánk)
Friss hurka és kolbász
Kemencés kenyér
Svédasztalos vacsora
Élő zene

 

Harmad nap – a „Másnap”

  • Disznótoros reggeli, az előző nap terméséből: disznósajt, abált szalonna, friss töpörtyű lila hagymával és savanyú káposztával

Megnézem az árát! 

Lefoglalom MOST! 

 

További oldalaink:

Fenyőharaszt Kastélyszálló - Magánvendégeknek

Fenyőharaszt Kastélyszálló - Esküvőhelyszín

Fenyőharaszt Kastélyszálló - Disznóvágás

Fenyőharaszt Kastélyszálló - Céges rendezvények

Facebook Youtube Telefon E-mail

© 2025 FENYŐHARASZT Kastélyszálló - Disznóvágás, disznótor Fizetési feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Sütik

Kreatív website