• Menü
  • Főoldal
  • Disznóvágás
    • Disznótor programja
    • Disznótor menüje
    • Disznóvágás időpontok
    • Disznóvágás története
    • Nóták
  • Árak és foglalás
    • A disznóvágás ára
    • Hétvégi disznóvágás
    • Hétköznapi disznóvágás
    • Ajándékutalvány
    • Egy névre szóló ital!
  • Céges
    • Disznóvágás, mint céges program!
    • A disznóvágás menüje
    • A disznóvágás programja
  • Blog
  • A Kastélyról
    • Földszinti szobák
    • Szobák a mélyföldszinten
    • Tetőtéri szobák és apartmanok
    • Szolgáltatásaink
    • Kis csapatunk
  • Galéria
  • Kapcsolat
    • Elérhetőségeink
    • Vendégkönyv
  • FOGLALÁS
  • Covid-19 tájékoztatás
Disznóvágás, disznótor | Fenyőharaszt Kastélyszálló Disznóvágás, disznótor | Fenyőharaszt Kastélyszálló
Menü
Menü
Disznótor menüje
Disznótor menüje

Disznótor menüje

Péntek – Első nap

  • Vendégek érkezésére jóféle töpörtyűs és sajtos pogácsával készülünk, majd fűszeres forralt borral és meleg teával melegíthetik át fázó testüket és lelküket a fáradt utazók.

Svédasztalos vacsora

  • Borkrémleves túrógombóccal, arany mazsolával és aszalt szilvával
  • Tárkonnyal ízesített tejszínes-gombás vadragu leves
  • Cézársaláta
  • Kemencében sült, rozmaringos omlós egész bárány, vele sült héjas burgonyával és zöldségekkel
  • Kakukkfüves, roston sült borjúmáj szeletek lilahagyma lekvárral és túrós gancával (ÚJ)
  • Citrusos vajhal filé, párolt jázmin rizzsel (ÚJ)
  • Borjúbécsi pankó bundában, fűszeres steak burgonyával  (ÚJ)
  • Szalontüdő (pájsli), szalvétagombóccal
  • Mátrai bivalypörkölt sztrapacskával 
  • Házi vegyes savanyúság és ínyenc savanyúságok
  • Somlói galuska, csokoládé öntettel
  • Smarni (császármorzsa)

 

Szombat –  Második nap – A „Nagy” nap

  • Egész nap folyamatosan forró teával és fűszeres forralt borral melegíthetik magukat a kedves Vendégek, amely mellé helyben sült, friss pogácsát kínálunk.

Disznótoros ebéd

  • Előétel gyanánt 11 órakor kemencében sült friss burgonyás kenyér sertés-, kacsa- és fűszeres zsírral, tepertőkrémmel, lilahagymával
  • Orja leves friss sertéshússal, tormával és zöldségekkel, cérnametélttel
  • Sült pecsenye, friss kenyérrel
  • Hagyományos lucskoskáposzta, tejföllel és kenyérrel
  • Bundázott sertéskaraj, petrezselymes burgonyával
  • Házi vegyes savanyúság
  • Túrógombóc (ÚJ)

  • Almás pite (ÚJ)

 

 Egy kis gyakorlati jó tanács: a zsíros ételek fogyasztásakor nincs jobb gyógyír a gyomornak, egy jóféle házi pálinka felhörpintésénél! 🙂

 

Disznótoros vacsora

  • Könnyű “gyógy” húsleves májgaluskával
  • Kemencében sült hurka, kolbász, frissen sült töpörtyű lilahagymával, friss kenyérrel + minden, ami szem-szájnak ingere…
  • Rántott karfiol és gomba tartárral és kukoricás rizzsel
  • Gránátos kocka (ÚJ)
  • Vaníliás madártej
  • + egy szezonális desszert (sütőtök torta, mákos guba, hájas, csöröge fánk) ÚJ

 

Vasárnap – Harmad nap – a „Másnap”

  • Disznótoros reggeli, az előző nap terméséből: disznósajt, abált szalonna, friss töpörtyű lila hagymával és savanyú káposztával

Megnézem az árát! 

Lefoglalom MOST! 

 

További oldalaink:

Fenyőharaszt Kastélyszálló - Magánvendégeknek

Fenyőharaszt Kastélyszálló - Esküvőhelyszín

Fenyőharaszt Kastélyszálló - Disznóvágás

Fenyőharaszt Kastélyszálló - Céges rendezvények

Facebook Youtube Telefon E-mail

© 2020 FENYŐHARASZT Kastélyszálló - Disznóvágás, disznótor · Covid-19 tájékoztatás · Fizetési feltételek · Impresszum · Adatkezelési tájékoztató · Sütik

Kreatív website