Vendégkönyv

Minden tökéletes volt ! Köszönjük a csodás vendéglátást ! Ancsa és Misi Mososnmagyaróvárról !

A szállóban töltöttük a szilveszter mely életre szóló élményként marad meg bennünk. Az év fordulót megelőző disznóvágás ifjú korom emlékeit idézte fel. A közvetlen hangulat melyet a személyzet generált és biztosított családi körülményekké varázsolta az ott tartózkodást. A szálló kutyabarát és számunkra fontos volt, hogy házi kedvencünk is velünk lehetett. A szilveszter este pedig ételekkel és környezettel fantasztikus volt. Köszönet mindenért a szálló összes dolgozójának. Még visszatérünk hozzátok és visszük barátainkat is.

Minden tökéletes, mint a mesében : a hely, a kert, az épületek, a berendezés, a személyzet, a program, a kiszolgálás, a wellness-részleg, a bőséges, ízletes, magyaros ételek, italok, desszertek... Barátainkkal fogunk visszamenni !
Ha negatívumot keresek, nagítóval sem találo - talán csak a bekötőutak kátyússága jut eszembe, kivált a nyugati, Verseg felőli részét nagyon nem ajánlom, az kifejezetten tengelytörés-veszélyes.
Csakis Kelet felől jöjjünk és arra is távozzunk ! ( az M3 autópálya Kerekharaszti pihenőhelyénél, Budapest felől érkezve még Hatvan előtt kell lejönni, majd ugyanott vissza)

Kedves Vendéglátók,
köszönjük a szíveslátást, hogy részesei és élvezői lehettünk ennek a hagyománynak, ami a gyerekeink életében már ritka élmény lehet. Az előttünk földolgozott, elkészített és föltálalt étel kiváló volt, levestől a káposztán át a hurkára, kolbászra, mennyei, udvari kemencében sült kenyérre gondolva is.
Külön köszönet Zsoltnak, Évinek, Erzsikének és Balázsnak a felejthetetlen segtőkészségükért, mosolyukért!
2007-ben jöttünk először, jövünk, amikor tudunk, addig jövünk, amíg tudunk, mert hiányzik, ha nem tudunk

Üdvözlettel:
BMIldikó

Szeretnénk köszönetet mondani,! augusztus 30 ,31 én esküvőt tartottunk ,lányunk és a fiunk házasodott, Minden dolgozónak köszönjük szépen hogy oda adoan, végig dolgoztak ,köszönet a vezetosegnek, minden amit kértünk maximálisan megkaptuk, gyönyörű helyszínen csodálatos képek készültek, ha valaki esküvőre szánja magát, ez az az alom hely, a honlapon található Dj szuper volt, és a fényképész is. A szobák szépek, ágyak kényelmesek, és az ételek nagyon finomak voltak. Nagyon köszönünk mindent. Visegradi Beatrix

Felejthetetlen hétvégét kaptunk. Az ételek, a személyzet kedvessége és hozzáállása, a körülmények…. mind, mind csillagos 5-ös!!!!! Biztos visszajövünk 😊

Kedves Vendéglátóink!
és
Kedves leendő Vendégek!

Köszönjük szépen a kedves látást! Jól éreztük magunkat.
Régóta vágytam, igazi hagymás vérre és itt megkaptam. Finom volt!
Nem különben finom volt az első napi vacsorára kínált borjúmáj a pikáns lilahagyma lekvárral. A dödölle telitalálat.
A leendő vendégeknek üzenem: Jobb, ha tartalék pocakkal érkeznek, mert ezt a sok finomságot egy pocakkal nehezen lehet bírni!
Vártam, hogy szabadtéri tepertő sütés is lesz... Esetleg szalonna sütés...
A cipók isteniek voltak, a pékmester kedves, profi. És ahogy megállapítottuk, könnyű dolga volt, mert kapott segítséget. (ugye Balázs?)
Szóval tényleg nagyon jó volt!
Sorolhatnám itt vég nélkül, de jobb ha kipróbálják! Nem fognak csalódni!

Kedves Fenyőharaszti Csapat!
Köszönjük szépen a csodálatos disznótoros hétvégét!
A kulináris élvezeteknek, a csodálatos környezetnek, a figyelmes, mindig mosolygós Vendéglátóinknak köszönhetően nagyon jól éreztük magunkat!
Elismeréssel tartozunk Horváth Jenőnek és zenésztársainak a muzsikáért és a remek hangulatért!
Jövőre is visszatérünk!
Erika & Laci az ötös szobából

Tökéletes volt minden remek ételek italok jó hangulat! Idén megint megyünk ! Üdv Laci péknek aki megtanította a lányomnak Kleonak a kenyér formázását! Csók a csapatnak!,,

Csodálatos disznótoros hétvégét töltöttünk el Önöknél a barátainkkal! Kiváló volt a fogadtatás és az ott töltött idő alatt is vendégszerető embereket ismerhettünk meg.Az környezet gyönyörű! A program kiváló! Az ételek isteni finomak! Nagy dícséret,az egész személyzetnek,hogy hétről hétre mindenkinek a kívánságát ilyen kedvesen teljesítik! Biztos vagyok benne,hogy még meg fogjuk Önöket látogatni.További jó munkát kívánok Önöknek!

Bognár Anikó

Kedves Fenyőharaszti Kastélyszálló Csapata! ☺️
Fantasztikus élményben volt részünk ezen a hétvégén a disznó vágás keretein belül (is), és ezen felül rendkívül kedves és segítőkész személyzettel ismerkedtünk meg!
Külön köszönet Balázsnak a sok információért, és pálinkáért, nem utolsó sorban a kedves és vicces hangulatért😄👌
Mindent köszönünk és biztosan vissza térünk még! ☺️
Üdv:
K1 apartman, Taksonyi betyárok (Kolbásztöltő verseny nyertesei) 😄

Kedves VENDÉGLÁTÓK!

2020.02.03-05.- között élvezhettük vendégszeretetüket. A programról és a Csapatról csak egy szó jut az eszembe: PROFIZMUS! Köszönünk mindent remélem még lesz lehetőségünk ellátogatni Önökhöz hogy ismét élvezhessük a kitűnő vendéglátást.

Őszinte Tisztelettel: Mrenkó Pál

Kedves Kastélyszálló Csapat!Kedves Vezetőség!

Mondhatni igazi belföldi szálloda-"tesztelők" vagyunk😁de!!!!!ilyen profi,kedves,figyelmes csapattal még nem találkoztunk.Egy örök élménnyel tértünk haza. Minden korosztály megtalálja itt a maga kis szórakozását.A kastély csodálatos környezetben helyezkedik el minden igényt kielégítve, valóban vidéki hangulat és csend van.Ragyogó tisztaság!Az ételek fantasztikus -fantasztikusak!!A vendéglátás meg leírhatatlan ezt tapasztalni kell!!!😁😁😁HIBÁTLAN!!!!!Nagyon nagyon köszönjük!Biztos hogy visszatérünk!!!

Színvonalas szállás és kiszolgálás, nagyon finom ételek és szép környezet.
Köszönet a december első napjaiban rendezett disznótoros mulatságért!

Csodálatos környezet és minden igényt kielégítő, fantasztikus kényeztető hetet töltöttünk el a kastélyszállóban. A személyzet kedves, közvetlen és előzékeny. Szuper programok és vidám hangulat amiért újra és újra érdemes ellátogatni. A disznóvágás pillanatai gyermekkori élményeket és hangulatot idéztek, számunkra nagyon kedves és meghitt emlékeket hoztak elő - nagyon köszönjük! Szívből ajánljuk! ❤❤

Ma jöttünk vissza a disznótoros programból és nagyon jól éreztük magunkat. Válogatott finomságokat kaptunk minden alkalommal - külön ki kell emelni a személyzet kedvességét, mosolygó hozzánk-állásást reggeltől estig figyelmesek voltak! A program pedig nagyon hangulatos volt - a friss kenyértől, a pálinka kinálástól kezdve nem sporoltak semmin - és még egy kis ajándék csomag hazára - nagyon kedves gesztus:) Csak ajánlani tudjuk ( és fogjuk is ) mindenkinek!!!! Köszönjük:) Tál Ilona és Kormos László

Kedves Vendéglátók!

Kérem, engedjék meg, hogy elismerésünket fejezzük ki a hotel személyzete, Márton Róbert és zenekara, valamint az ellátás minősége miatt.
Nagyon jól éreztük magunkat a disznóvágás alkalmával (okt. 15-17.). Először vettünk részt ilyen eseményen és életreszóló élményben volt részünk.

Köszönjük,
Kitti és Zoli

2015.nov.2-4-ig voltunk vendégek a Kastélyszállóban. Csodálatos környezetben, nagyon vendégszerető emberek között és fantasztikus kulináris élményekkel telt ez a három nap!! A szállás nagyon jó, a vendéglátók nagyon kedvesek, a disznóvágás szuper volt! Az állatpark tünemény. Szóval már tervezgetjük, hogy legközelebb mikor megyünk! Köszönet a teljes személyzetnek.

Mogyorósi házaspár Szegedről

2015 11.13-15-ig Disznóágás Köszönjük a felejthetetlen napokat igazán nagyon jól éreztük magunkat a kastély összes dolgozójának kitűnő munkájukért minden elismerésünk! Valószinű, hogy még fogunk találkozni és még viszünk másokat is! Attila és Adrien

November 6-8 között voltunk a disznóvágáson. Gyönyörű környezetet és osztályon felüli kiszolgálást tapasztaltam. A kikapcsolódás legjobb helye!!!!!!! Az ételek, italok és persze a lövészet kiváló volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!!!!!

Kedves Vendéglátóink!

Felejthetetlen disznóvágásban volt részünk.Már a honlapon szereplő leírás is magáért beszélt de a valóság még azt is felülmúlta.Köszönjük Éva,Máté,Balázs,a zenészek,a böllérek és a stáb többi tagjának a lelkiismeretes és odaadó munkáját!És köszönet nekik a jó hangulatért.Még csak az imént értünk haza és éppen a kapott kostolót fogyasztjuk de már a húsvéti programot nézzük a gyerekeknek és foglaljuk az utolsó szobát remélhetőleg sikerrel!?
Köszönjük:Makovits család (Levente,Klaudia,Johanna,Mirtill,ifj.Levente)

Nagyon köszönjük e csodálatos élményekben gazdag hétvégét. Köszönjük a pincéreknek, recepciósoknak, népviseletes hölgynek a felejthetetlen élményszerzést. Isten éltesse 100 évig a cigányzenekart a csodálatos játékukért! Isten velük! Visszatérünk!

Kellert Péter és neje

2014. November 30.

Kellemes környezet, rendkívül finom ételek, jól éreztük magunkat!
Köszönet a családias kiszolgálásért!

Tubolyék

Nagyon jól éreztük magunkat. Köszönet a csodálatos hétvégéért. Sok sikert kívánunk a ház dolgozóinak.

Horváthék Miskólcról

Istenien éreztük magunkat, Münchenből jöttünk és még jövünk is. Ilyen otthonos, barátságos, korrekt vendéglátásban ritkán volt részünk, ezt biztos, hogy ajánlani fogjuk!

Mindent köszönünk

Gólya Mariann és Blasezyk Peter

Csodálatos táj és környezet, isteni ételek, fergeteges hangulat, szívélyes vendéglátás!
Köszönünk mindent! 🙂

2014.12.10

Agócsy és Német család Szegedről

Kedves kiszolgálás, sok-sok finomság és jó hangulat jellemezte az egész hétvégét!

Köszönjük:
Csiszár család

Egy disznóvágáson anyukámmal és csapatával. Nagyon-nagyon élveztem, ha lesz lehetőségem vagy lehetőségünk én tuti, hogy visszajövök-jövünk.
Köszönünk mindent!

Márta

Decemberhez képest szép időnk volt, picit sajnáltuk a malackát, de finomak voltak a “termékei”. Nem mindenki bírta a gyűrődést a csapatból, de igyekeztünk helyettük is helytállni és fogyasztani. 🙂

A SzegedTeam

2014. December 18.-án érkeztünk céges disznóvágásra, már a fogadtatás is nagyon kedves és barátságos volt. Az egész nap a jókedv jegyében telt!
Köszönünk mindent, remek hely, barátságos vendéglátók, és pompás környezet!

Cash Flow Bróker Alkusz Kft.

Csodálatos vendéglátást, kellemes környezetet és szépen feldíszített termeket, szobákat, helyiségeket találtunk. Felejthetetlen élmény volt a szabadidős rész is. Köszönünk mindent!

2014. December 29.

Obermayer Éva

Köszönjük, hogy itt lehettünk. Szépek voltak a szobák, és nagyon jól éreztük magunkat. Reméljük még sokat jövünk ide.

2014. December 29.

Zita

Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük! Felejthetetlen élmény volt! Reméljük többször találkozunk még!

2015. Január 1.

Dörnyei Ilona

Először jártunk itt, de nem utoljára! Ha mégsem, az utódaink biztosan pótolják. A személyzet maximális segítsége, az ellátás kitűnősége felejthetetlenné tette az év utolsó napjait.

Köszönettel:
Marika és Piroska

2015. Január 1.

Várakozáson felül jól éreztük magunkat! Köszönjük a sok kedvességet, a szolgálatkész vendéglátást. A szilveszteri hangulat is fantasztikus volt. (A cicák nagyon tetszettek a Kislányomnak). Ismerőseimnek ajánlani fogom ezt a gyönyörű helyet!

Köszönettel
Orsolya

2015. Január 1.

Köszönjük a szívélyes fogadtatást, a sok figyelmességet, nagyon jól éreztük magunkat! Munkájukhoz sok sikert kívánunk! Ez évben még biztosan visszatérünk!

Tóth Attila és neje, és Mézes Attila és neje

2015. Január 1.

Egy élménydús disznótoros hétvégét töltöttünk el Önöknél. Már érkezésünkkor kellemes meglepetés ért, ahogyan a személyzet fogadott, és ez a továbbiakban csak fokozódott. Köszönet az elhelyezésért, az ellátásért, a programokért, és a személyzet udvarias, és előzékeny munkájáért. Különösen Máté, Balázs, Dávid, Erzsike, Évike, és a többieknek(akiknek a nevét nem ismerjük). Nagyon jól éreztük magunkat, és további igen jó munkát és jó egészséget kívánunk!

2015. Január 10.

Fantasztikus hétvégét töltöttünk itt együtt a barátainkkal. Az elvártnál sokkal többet kaptunk, finom ételek, jó társaság, jó zene, és rendkívül kedves személyzet.

Köszönjük szépen!!! Szia Máté! Szia Balázs!

Vénusz József és Vénuszné Eta

2015. Január 11.

Remek hétvégét tölthettünk el, elvárásainkat felülmúló pálinkamennyiséget fogyasztottunk el, így egy darabig biztos nem fogunk élni vele :). Köszönünk mindent, különösen Balázsnak és Máténak.

Üdvözlettel és tisztelettel a “budapesti duhajok”

2014. Január 11.

Mindent nagyon köszönünk, nagyon jól éreztük magunkat. Az itt dolgozók minden elismerést megérdemelnek.

2015. Január 11.

Bíró és Such család Békéscsabáról

Másodszor járunk a szállóba. Mindenkor nagyon jól éreztük magunkat. A kiszolgálás kiváló. a személyzet kimagaslóan képzett és elkötelezett. Mindenkinek csak ajánlani fogom ezt a csodás élményt

2015. Január 18.
Márkus Hedvig

Minden nagyon finom volt. A személyzet nagyon figyelmes és kedves volt.
Mindent köszönünk!

2015. Január 18

Köszönjük szépen, nagyon kellemesen éreztük magunkat. A kiszolgálás nagyon kellemes és barátságos volt.

2015. Január 21.

Hálás szívvel köszönjük ezt a csodálatos két napot. A személyzet minden tagját imába foglaljuk, az emberséges, türelmes és alázatos munkájukért. A tisztaság kiváló.

2015. Január 21.
Valóczi Ferenc és neje

Köszönünk mindent, nagyon jól éreztük magunkat. Az AEGON Biztosító munkatársai vagyunk. Sok szép helyen jártunk már, de ilyen kellemes kiszolgálást, finom ételeket és italokat nagyon kevés helyen tapasztaltunk.
Köszönjük!

AEGON csapata

2015. Január 21.

Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük. Kiemeljük a kedélyes, kedves munkatársakat, az ételek finomságát, a hely hangulatát. Itt tényleg nagyon jól lehet pihenni, de tanulni is. Pl: kenyérsütést kemencében, csülökkel stb. Illetve a sertés feldolgozását is! Szép hétvége volt, még annak ellenére is, hogy esett az eső, ugyanis a cigányzenekar hatására kisütött a jókedvünk napja.

Köszönjük: Németh Ferenc és Piroska Nyíregyházáról

2015. Január 25.

Csodálatos hétvégét töltöttünk itt, mindenki kedves és segítőkész, biztosan visszajövünk!

Kurucz Pál

2015. Január 25.

Minden nagyon jó volt. Mindenki jól érezte magát!

Hokman József, Magdi, Oláh Sándorné, Lacus, Ildi

2015. Január 25.

Nagyon szépen köszönjük a szíves vendéglátást. Köszönjük a kedves dolgozók maximális, önzetlen gondoskodását. Minden kedves dolgozónak jó egészséget kívánunk. Szeretnénk máskor is élvezni ezt az önzetlen kiszolgálást.

Tisztelettel köszönünk mindent!

Gogolák Györgyné és családja Nyíregyházáról

Nagyon jól éreztük magunkat. Hála kedves Gábor unokaöccsének, mert az Ő jó megérzése nélkül nem találkozhattunk volna az itt dolgozó kedves vendéglátókkal.

Köszönet mindenért!

Fesztóry család

2015. Január 25.

Nagyon jól éreztük magunkat. Hála kedves Gábor unokaöcsénknek, mert az Ő jó megérzése nélkül nem találkozhattunk volna az itt dolgozó kedves vendéglátókkal.

Köszönet mindenért!

Fesztóry Család

2015. Január 25.

Mindig is sejtettük, hogy ez egy szuper hely, de az elmúlt két nap minden várakozásunkat felülmúlta. Bármit kértünk, azt mosolyogva teljesítették 🙂
Köszönünk szépen mindent!

Baranyai család

2015. Január 25.

Lackó és Olgi menyegzőjén!
A Tóth Család remekül érezte magát! Festői szépségű helyszínük tökéletes hangulatot kölcsönzött eme remek eseménynek!
Köszönjük!

2014. Szeptember 27.
Tóthék

Köszönünk szépen mindent! A legmesszebbmenőkig meg vagyunk elégedve a szállóval, a környezettel, a programokkal. A személyzet kedvessége, szolgálatkészsége egyedülálló! Külön köszönet Máténak és Évának minden segítségért és kedvességért!!!
Az ételek pedig egyszerűen fantasztikusak voltak!
Köszönjük:
Purger család

Nagyon jól éreztük magunkat, az étel isteni finom volt, a programok nagyon jók voltak. Két kicsi gyerekkel érkeztünk, maximális kényelmet nyújtott a 2. szoba. Most második alkalommal látogattunk el ide, de hamarosan ismét jövünk, ha ismét lesznek jó gyerekprogramok!
Köszönjük szépen: Nagy Edina

u.i:
Külön köszönet Máténak, Balázsnak a kedvességéért!

Céges csapatépítő tréningen voltunk. Minden szempontból kifogástalan kiszolgálást kaptunk. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük.

Poli Computer dolgozói

Szuper volt, nagyon jó a medence meg a szauna, remélem még egyszer jöhetek.
Gál Norbi (Most 10 éves)

2014. Október 19.

A családnak 3-4 napra ideális kikapcsolódás. A programok, infrastruktúra és az étterem minden tekintetben felveszi a versenyt a nagyobb szórakoztató központokkal is. A kisebb méretéből adódó családias hangulatot külön kiemelném!!!

2014.10.19

Szabó Andrea

Nagyon jól éreztük magunkat. Gyerekekkel ideális hely, a hangulat rendkívül otthonos és barátságos. A konyha osztályon felüli 🙂

Íjászat, boci farm, pizzasütés, tábortűz mind nagyon kellemes, mókás program volt, igazán jól éreztem magam. 🙂 Bödecs Ákos Benedek

2014. Október 19.

Pompásan éreztük itt magunkat!
Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt velünk. Valóban királyi ellátást kaptunk, és csak csupa jót tudunk elmesélni a barátainknak-ismerőseinknek!
Amennyiben tehetjük más alkalommal is újra eljön a „nagy csapat”!

Búzás Anna, Nagy Tímea, Molnár Viktória, Molnár Gergő

2014. Október 26. Szarvasról

Teljes mértékben meg vagyunk elégedve mind az itteni konyhával, mind a szállással, és a rengeteg gyerekprogrammal is. Rendkívül figyelmesek és udvariasak a személyzet tagjai. Nagyon örvendtünk a tágas szobánknak és megemlítendő a benne lévő tisztaság. Gyönyörű az itteni környezet. Sajnáljuk, hogy véget ért ez a csodás 4 nap.

2014. Szeptember 26.

Hajnóci Beatrix, Hajnóci Réka, Konyávi Eszter, Konyávi István

Nagyon jó volt ez a néhány nap. Jók a programok. Mindenki nagyon kedves. Kár, hogy ilyen gyorsan vége lett ennek a négy napnak. Jó, hogy itt lehettünk.

2014. Október 26.

A Tóth család

Nagyon jól éreztük itt magunkat! Sok helyen jártunk már, de ilyen kedves, aranyos személyzettel még soha nem találkoztunk.
A szálloda szép környezetben van, a kinti és a benti programok is szuperek voltak! Reméljük, hogy majd visszatérhetünk hozzátok!

Köszönjük 🙂
Huszár család

2014. Október 26.

Köszönjük szépen, hogy itt lehettünk. A gyerekprogramok nagyon jók voltak. Az íjászat, a bocifarm, a töklámpás készítés is nagyon jól sikerült. Gyönyörű a Kastély, az étterem, ahol az ételek nagyon finomak, és bőségesek voltak. A személyzet különösen segítőkész, és mindenki nagyon kedves volt. Remélem máskor is lesz szerencsénk eltölteni itt pár napot.

Még egyszer köszönünk mindent!
Gasparin család

2014. Október 26.

Hálás szívvel köszönjük a szíves vendéglátást, felejthetetlen őszi szünetben volt részünk. A gyermekeink is sok szép élménnyel gazdagodtak.

Köszönettel
Füzesi család Sopronból

2014. Október 26.

Kedves „Mindenki”!

Ez tényleg FUNtasztikus volt!!!
Életünk egyik legjobb élményével gazdagodtunk. Mind a négyen remekül éreztük magunkat! Bízunk benne, hogy a nyáron visszajövünk, és mindenkivel újra találkozhatunk. Mindent hálásan köszönünk. 🙂
Fáy család

u.i: Máté és Éva! Sok-sok puszi nektek!!! Nóri és Miki

2014. Október 26.

A Fenyőharaszt Kastélyszálló összes dolgozójának!

Tökéletesen éreztük magunkat. A kiszolgálás és a vendéglátás tökéletes, a dolgozók közvetlenek és barátságosak. Mindenki megtett mindent azért, hogy jól érezzük magunkat. Minden ismerősünknek és barátunknak ajánlani fogjuk.
Valószínűleg vissza fogunk térni.

Üdvözlettel: Bernhardt Tibor és Káplár Angéla

2014. Október 26.

Kedves Mindenki!

Csak felsőfokon tudunk nyilatkozni az itt eltöltött napokról. Az itt dolgozók mindig mosolyognak, segítőkészek és kedvesek. Az ellátás és a kiszolgálás pazar és nagyon finomak az ételek. Mindezek mellett fokozza még a szolgáltatások sokfélesége és a környezet szépsége. Nagyon jól éreztük itt magunkat(a kutyus is).
Üdvözlettel: a Hamza család

2014. Október 26.

Köszönjük szépen a vendéglátást! Fantasztikusan éreztük magunkat! Jártunk már itt esküvőn, most pedig a disznótor adott felejthetetlen élményt!

Kolossa Péter és Réka

2014. november 9.

Köszönjük a szíves vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat!

2014. november 7-9.

Edit

Nagyon szépen köszönjük ezt a csodás két napot! A színvonal, a dolgozók kedvessége, figyelmessége együtt olyan élményt jelentett, hogy ismét visszavágyunk ide. Idén másodszorra voltunk itt, de jövőre is jövünk.
Még egyszer köszönünk mindent!
„A Banyák”

2014. November 23.

Köszönjük a fantasztikus hétvégét!
Nagyon jól éreztük magunkat, felejthetetlen élményekkel gazdagodtunk!
További sok sikert, és mókás napokat kívánunk!

Varga család

2014. November 23.

Köszönjük szépen, csodás élményekben volt részünk. Nagyon jól éreztük magunkat, szinte egy nagy család voltunk a dolgozókkal együtt. Köszönjük a színvonalas ellátást, a sok kedvességet, figyelmességet.

Váradi Ida

2014. November 23.

Kedves Vendéglátóink!

Egy disznó siratására érkeztünk vendégként, és barátként távoztunk! Már a honlapjuk szívélyessége megfogott bennünket – ezúton is gratulálok a készítőjének – és a személyes találkozás első pillanatától kezdve megerősített bennünket várakozásunkban. Az a maximális figyelmesség amely körülvette a vendégeket, szinte egyedülálló- Ritkán találkozni ilyen összehangolt csapatmunkával és ez a vendéglátásuk minden területére érvényes. Ezen belül is kiemelést érdemel a séf és munkatársainak gasztronómiai alkotásai, csodái. (Egyedüli szépséghibája itt tartózkodásunknak, hogy jóval súlyosabb „egyéniségek” lettünk)
S, hogy a fentieket komolyan gondoljuk, a jövőben visszatérésünket tervezzük, és ígérjük, hogy legjobb „két lábon járó” reklámhordozóik leszünk.

A hét fős miskolci csapat

2014. November 25-27.

Kedves Vendéglátóink!

Röviden és tömören: Ez az a hely, amiről és főleg akikről csakis és kizárólag szuperlatívuszokban szabad és lehet beszélni! Köszönjük, hogy itt lehettünk, még visszajövünk, ha tehetjük.

Kovács Róbert és családja

Köszönjük az élményt! Igazán mindent megtettek azért, hogy jól érezzük magunkat.

Boczkó Kornél és csapata

Köszönjük szépen az élménydús, kedves vendéglátást!

Köszönettel
Tálos Andrea

Visszatérő vendégek vagyunk, nagyon megvagyunk mindennel elégedve.
Szuper itt!

Fülöp Évi+a család

2014. November 30.

Kiemelten nagyon jól éreztük magunkat, de a Kastélykában ez nem is lehet másként! 🙂 <3 Imádunk minden egyes percet, amit itt tölthettünk el, és hálásak vagyunk Évinek, Zsoltnak, valamint a „család” többi tagjának azért a figyelemért, szeretetért, amit a vendégeknek biztosítanak. Külön nagy nagy köszönet mindenkinek, hogy a mostani malackodós hétvégén is teljesítették minden extra kívánságomat, pedig alaposan feladtam a leckét! 🙂
Vigyázat, jövőre visszatérek! 🙂 Puszi és ölelés

Fülöp Ancsi és István

2014. November 28-30.

Köszönjük szépen a kedves, udvarias kiszolgálást, a családias, örömteli hangulatot! További jó munkát kívánunk! Nagyon jól éreztük magunkat, az ételek isteniek, a disznótor hangulatos, vidám!
Máskor is jövünk!

Kellemes ünnepeket kívánunk, nagyon sok szeretettel:
Dalos család: (Pali, Palkó, Ági)

2014. November

Köszönjük szépen az udvarias kiszolgálást, a maximális szórakozási lehetőséget. Nagyon jól éreztük magunkat.

2014. November 30.

Oláh család

Gyönyörű hely, kedves háziak, és nagyon finom falatok.
Köszönjük az élményt!

2014. November 28.

A 12-es szoba 🙂

Nagyon köszönjük a szálloda minden dolgozójának a szíves vendéglátást, a figyelmes kiszolgálást, a finom falatokat házias ízekkel. Barátainknak is ajánljuk majd ezt a helyet, és remélem mi is visszatérünk majd.

2014. November 30.

Szántó Ferenc és Szántóné Hartmann Edit

Csodálatos hétvége volt!!
Professzionális szervezés, tökéletes vendéglátás, maximális odafigyelés.
Gratulálunk!
Gyönyörű környezet!
Köszönjük!
Dr. Teremy Ágnes

Tisztelt Vendéglátók!

Először jártunk Önöknél, a tapasztalat alapján azonban nem utoljára! 🙂

Maximálisan elégedettek vagyunk! A környezet, a személyzet, a program: PROFI!

Köszönjük a felejthetetlen élményt!!

Horváth László

Kedves Fenyőharaszti Csapat!

Másodszor jártunk itt!
Nagyon jól éreztük magunkat!
A személyzet, a program fantasztikus!
Külön kiemelnénk Balázst és Évit! De mindenki nagyon kedves volt!
Köszönjük a felejthetetlen élményt!

Tremmel Éva és Fischer Sándor

5 éves kislányommal együtt eltöltöttünk pár csodás napot nyáron a kastélyban. Amit kaptunk az első osztályú volt: a figyelmesség, a programok, az ételekről ne is beszéljünk…egyszerűen fenomenális volt! Barátokat is találtunk. Gyönyörű a környezet.
Alig várom, hogy decemberben, a disznóvágáson részt vegyünk. Nagyon kecsegtető a program, jobbat nem is kívánhatnánk!
Köszönjük a személyzetnek, hogy ilyen körülményeket teremtettek, a kedvességet, mindent!!
György Ildikó és Fülöp Vikike 🙂

Barátainkkal a 2010. évi szilvesztert töltöttük a Kastélyban, mely még egy kiváló zenés disznóvágással is fűszerezve volt. Nagyon jól kiegészítette egymást a falusi hangulat a szilveszter eleganciájával /terítés, tűzijáték, stb/
A személyzet pillanatok alatt családtaggá válik, és igazi vendégkényeztetést nyújtanak. Évi és Veronika különösen a szívünkhöz nőtt. Egyetlen negatívum a nagyon keskeny francia ágy volt.
Mindenkinek tiszta szívből ajánljuk, és nyáron is vissza fogunk térni!
Zsigmond Éva

Egy nagyon kellemes hétvégét töltöttünk itt, a disznótor tartalmas program volt, az ételek ízletesek, a kiszolgálás tökéletes, a zene fülbemászó. A zenészeknek szárazabb fával kellett volna meleget biztosítani.A kis Dani ügyesen segített a feldolgozásban. A személyzet mindent beleadott ,jó hangulat volt csak így tovább. Jó szívvel ajánlom másoknak is.
Skrován Lászlóné

Kedves Vendéglátóink!
Fantasztikus képeket küldtetek , nagyon köszönjük.
Nagyon jól éreztük magunkat, ebben a családias légkörben.Fantasztikus vendéglátásban volt részünk, ehhez hasonló élményben még nem volt részünk. Minden finom volt, udvarias kiszolgálás emberközeli, baráti magatartás részetekről. Nagyon köszönjük.
Úgy gondolom , máskor is ellátogatunk hozzátok.
Üdvözlettel Halmi József és neje

Kedves Anita!
Köszönöm szépen a disznóvágáson készített képeket, de igazából a kellemes hétvégét szeretném megköszönni minannyiuknak.
Öröm volt számunkra, hogy olyan Vendéglátókkal találkoztunk akik ha pár napra is, de a barátainkká váltak. Nem a munka fáradtsága látszott az arcokon, hanem öröm, ha a “hóbortos” vendégnek sikerült teljesíteni a kívánságát.
Büszkék lehetnek munkatársaikra. Mi pedig büszkék vagyunk, hogy az Önök vendégei lehettünk. Reméljük hamarosan visszatérünk. Mi készülünk.
Még egyszer köszönjük az igazán kellemes vendéglátást.
Üdvözlettel:
Kereszt Sándor

Kedves Fenyőharaszti Kastélyszálló Csapata!
2013. november 29.-én voltunk hatan a disznóöléses hétvégén a vendégük, és fergeteges vidám napokat töltöttünk el együtt, valamint maximálisan udvarias kiszolgálásban volt részünk amit hálás szívvel köszönünk.
Úgy érezzük, hogy ezt még egyszer, sokszor meg kell ismételjük, így a jövő évben is megyünk, mert ez kihagyhatatlan élményt tud nyújtani.
Köszönjük még egyszer, és nagyon kellemes ünnepeket, és boldog új esztendőt kívánunk.
Kati, és az 5 “Banya” :-)))

Kedves Anita!
Ezúton szeretném megköszönni a közbenjárást, hogy minden tökéletesen és olajozottan működhetett a szombati szülinapi ünneplésen.
Valamennyien jól laktunk, az étellel, italokkal elégedettek voltunk, a felszolgáló kolléganőd is kedves és segítőkész volt.
Külön köszönjük, hogy külön terembe kerültünk, így a legkisebbeket sem kellett másokra való tekintettel visszafognunk, az extra kutyasimogatós szolgáltatást, és hogy spontán elhúzták a szüleink nótáját! 🙂
Jó híreteket visszük, alkalomadtán újra jelentkezünk.
Üdvözlettel,
Évi

Kedves Zsolt!
Megkülönböztetett tisztelet és köszönet a Kastélyszálló Vezetőinek és minden alkalmazottjának a hétvégi felejthetetlen disznótoros rendezvényért.
Példát mutattatok a szálloda- és vendéglátóipar számára hogyan lehet családi, meghitt körülményeket teremteni a vendégek részére.
A személyzet minden tagját dicséret illeti azért, hogy a vendégek minden kimondott és kimondatlan kívánságát teljesítették.
Reméljük ötödször és még sokszor vendégeitek lehetünk, további sikereket, és jó egészséget kívánunk!
Pejkó Sándor & Ivett

Új hozzászólás