Disznótoros vacsora egy disznótoros programon

disznótoros, disznóvágás, disznóvágás szállással, vidéki disznóvágás

disznótoros programon

A disznótoros program nem csupán a hagyományos disznóvágás kulisszatitkaiba enged betekintést, de egy igazi lakomát is kínál!

A Fenyőharaszt Kastélyszállóban a hagyományok és a kulináris élvezetek találkoznak egy felejthetetlen disznótoros program keretein belül! Lehetőséget kínálunk Önöknek, hogy részt vegyenek egy magyar hagyományőrző eseményen, egy különleges programon! Engedjék meg, hogy  kalauzoljuk Önöket egy ízletes és hangulatos gasztronómiai utazásra!

Mi is az a disznótor?

A disznótor egy hagyományos esemény, amely során a disznó levágását követően a résztvevők együtt dolgozzák fel, majd készítik el a húst különféle – szintén hagyományos – ételek formájában. Ez az esemény nem csupán az evésről szól, hanem egy közösségi élmény is egyben, ahol barátok és családtagok együtt ünnepelhetnek.

A Fenyőharaszt Kastélyszálló disznótoros programja

A Fenyőharaszt Kastélyszállóban – hagyományainkhoz hűen – disznótoros programot rendezünk, hogy vendégeinknek egy különleges élményt nyújthassunk. A program során lehetőséget biztosítunk arra, hogy részt vegyenek a feldolgozás folyamatában, miközben tapasztalt szakácsaink segítségével megismerhetik a hagyományos módszereket és technikákat.

 

Megnézem az árát!

 

A disznótoros program folyamata

A disznótoros program során vendégeinknek lehetőségük lesz megfigyelni és részt venni az egész folyamatban – de természetesen a kezdő lépések esetében ez nem kötelező –, egészen az elkészült ételekig. Tapasztalt szakácsaink bemutatják a húsok hagyományos feldolgozásának módjait, és segítenek a résztvevőknek a különböző ételek elkészítésében.

Az ételek

disznótoros programon

A disznótoros program során a résztvevőknek lehetőségük lesz megkóstolni a frissen elkészített, hagyományos, magyar ételeket, amelyek jellemzőek a vidéki disznóvágásokra, de ezek mellett igazi kulináris különlegességek is várják őket.

A legfontosabb fogások közé tartoznak a pecsenyék, a hurka és a kolbász, de ezek mellett természetesen a belsőségekből készült egyéb ételek, a pörköltek, a tepertő, az orjaleves és a toros káposzta sem maradhat el, és ezek mellé házi savanyúságokat és friss, ropogós kenyeret is kínálunk. Aki sült hagymás vért szeretne kóstolni, annak sem kell csalódnia, és természetesen az édesszájúakra is gondolunk, hiszen desszertként hagyományos magyar süteményeket, így például rétest készítünk.

A hangulatos környezet varázsa

A Fenyőharaszt Kastélyszállóban vendégeink igazi vidéki hangulatban élvezhetik a disznótoros programot. A gyönyörű kertben elhelyezett asztaloknál, jó társaságban garantáltan felejthetetlen élményekben lesz részük.

Hagyományok és élmények összefonódása

A Fenyőharaszt Kastélyszálló disznótoros programja egy olyan esemény, amely összehozza az embereket, így kiváló lehetőséget kínál vendégeinknek arra, hogy közelebbről megismerjék a magyar konyha és a vidéki életmód sokszínűségét. A lényeg azonban a lakoma, amely sosem okoz csalódást azoknak, akik kedvelik hazánk ízeit!

 

Lefoglalom MOST!

 

Összegzés

disznótoros programon

Ha Ön is szeretné megtapasztalni a magyar vidék hagyományait és ízeit, akkor ne hagyja ki a Fenyőharaszt Kastélyszálló disznótoros programját! Garantáltan felejthetetlen élmények várnak Önre, ahol a jó társaság, az ínycsiklandó ételek és a vidám hangulat garantáltan emlékezetessé teszik az estét.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a Fenyőharaszt Kastélyszálló disznótoros programja iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, tegye fel kérdéseit, majd foglaljon időpontot minél előbb, és induljon el velünk egy különleges gasztronómiai utazásra!