Disznótoros program szállással: pihenés és élmények

disznótoros, disznóvágás, disznóvágás szállással

disznótoros program szállással

Disznótoros program szállással? A Fenyőharaszt Kastélyszálló lehetőséget biztosít a pihenésre és az új élmények szerzésére is!

A Fenyőharaszt Kastélyszálló egy igazi gyöngyszem Budapest közelében, a természet ölelésében, ahol a vendégek luxuskörülmények között élvezhetik a pihenést és a kényelmet, miközben felejthetetlen emlékeket szereznek. Legyen szó egy romantikus hétvégéről, egy családi kikapcsolódásról vagy egy üzleti útról, a kastélyszálló exkluzív szolgáltatásai garantáltan élményeket nyújtanak minden vendég számára.

A kényelmes szállás

A Fenyőharaszt Kastélyszállóban minden részletet úgy terveztünk meg, hogy vendégeink maximális kényelmet élvezhessenek. A szobák elegáns és stílusos berendezése, valamint kényelmes ágyai tökéletes helyszínt teremtenek a pihenéshez és a feltöltődéshez. A vendégek számára minden igényt kielégítő szolgáltatások állnak rendelkezésre, így például wellness-szolgáltatások is.

 

Megnézem az árát!

 

A kényeztető szolgáltatások

A Fenyőharaszt Kastélyszálló vendégei számára igazi luxusélményt kínálunk. A gyönyörű kastélyparkban romantikus sétákra és pihentető kikapcsolódásra van lehetőség, míg a wellness-részlegünkben egy kellemes masszázzsal tölthetik az időt. A kastélyszálló étterme kiváló minőségű ételeket kínál, amelyeket a legfrissebb hozzávalókból készítünk el.

Az egyedi hangulat

disznótoros program szállással

A Fenyőharaszt Kastélyszálló különleges hangulata garantáltan emlékezetessé teszi az itt töltött időt. A kastély elegáns és impozáns, de a belső terek is varázslatos atmoszférát árasztanak, amelyben a múlt és a jelen találkozik, a kényelmes bútorok, a finom textíliák és a hangsúlyos dekorációk pedig minden vendéget elvarázsolnak.

A természet közelsége

A Fenyőharaszt Kastélyszálló környezete ideális a természet szerelmeseinek. A gyönyörű kastélyparkban lehetőség van sétára és piknikre, ahol a vendégek élvezhetik a friss levegőt és a természet szépségeit, a kastélyszálló környezete pedig csendes és nyugodt, így tökéletes helyszín a pihenésre és a feltöltődésre.

Ne feledkezzünk meg a disznótoros programról sem!

A Fenyőharaszt Kastélyszálló azonban nem csak a luxusról és a történelmi környezetről szól, hanem a hagyományok ápolásáról is. Vendégeink részt vehetnek egy hagyományos disznóvágáson, amelynek során lehetőségük nyílik bepillantást nyerni a hús feldolgozásának és a hagyományos ételek elkészítésének folyamatába.

 

Lefoglalom MOST!

 

A falusi disznóvágásokon a disznó levágásától kezdve, a hús feldarabolásán át, egészen az ételek elkészítéséig mindent közösen végeznek, és mindenki részt vesz a folyamatban – vendégeink számára természetesen ez nem kötelező. A legfontosabb számunkra, hogy élvezzék a velünk töltött időt, és minél ízletesebb fogásokat kóstolhassanak meg.

disznótoros program szállással

A Fenyőharaszt Kastélyszálló a disznóvágást szállással együtt azért kínálja, hogy azok is megismerkedhessenek a hagyományos disznóvágás élményével, akiknek erre korábban nem volt lehetőségük. A program kizárólag az élményekről szól, ráadásul a lakoma után kényelmes szobákban lehet kipihenni a fáradalmakat!

Ha Ön is szeretne luxuskörülmények között eltölteni egy felejthetetlen hétvégét, és átélni egy disznóvágást Budapest környékén, foglaljon szobát a Fenyőharaszt Kastélyszállóban! Exkluzív szolgáltatásaink, a gyönyörű környezet és a disznótoros program garantáltan felejthetetlen élményeket nyújtanak Önnek.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a Fenyőharaszt Kastélyszálló disznótoros programjával kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!